Windlastberekeningen


Wij raden aan om voor elk dak dat mechanisch bevestigd dient te worden, een windlastberekening te maken. Zodat je weet op welke manier je jouw dakbedekkingsconstructie correct te bevestigen.

De windlastberekening resulteert in een advies en een legplan waarmee je jouw project zo efficiënt mogelijk kunt afronden.
Bij het berekenen van de windlast houdt ons team van experts rekening met de verschillende dakbaanbreedtes en de afstand tussen de bevestigers, om zo de beste oplossing te bieden.

Door middel van onze nauwe relatie met dakbaan- en isolatieleveranciers over de hele wereld, hebben we in de loop der jaren een enorm aantal standaard rekenwaarden gegenereerd. Hierdoor kunnen we het meest optimale legplan leveren.

    Terug naar: Ondersteuning & Diensten

Vraag een windlastberekening aan


Het aanvragen van een windbelastingberekening is eenvoudig;
vul ons aanvraagformulier in en we sturen je gratis een op maat berekend installatieplan voor jouw project.
Berekeningen zijn volgens Eurocode (met Nationale bijlagen).
  1. Download het formulier op je computer (het invullen van het formulier via de webbrowser werkt niet); 
  2. Vul het formulier digitaal in en klik op de envelop onderaan het formulier;
  3. Jouw ingevulde formulier wordt als bijlage toegevoegd aan een e-mail;
  4. Je kan eventueel de tekening toevoegen als extra bijlage;
    Later nog extra informatie of tekening nasturen? Mail deze dan naar calculations@eurofastgroup.com. Vermeld hierbij het juiste project.

Is de dak plattegrond te groot om per e-mail te verzenden? Neem contact op met jouw Sales Representative. Nog geen Sales Representative? Contacteer dan de afdeling Customer Service via: telefoon: +31 493 74 52 00 of via e-mail: sales@eurofastgroup.com.

Project locatie buiten Nederland? Aanvraagformulieren met de specifieke nationale bijlagen voor overige project locaties vind je op de algemene download pagina via de knop “Locatie buiten NL”.
 


Wij kunnen eventueel ook het bevestigingsplan voor afschot voor je verzorgen. Geef dit dan duidelijk aan bij de aanvraag voor een windlastberekening. Zie ook: Bevestigingsplan voor afschotisolatie.
Aan het laden
Aan het laden