Verhuur verwerkingsmachines

Als onderdeel van ons servicepakket bieden wij een uitgebreide selectie aan verhuurmachines aan, voor de verwerking van onze producten.

Onze technische experts staan voor je klaar om je te ondersteunen en adviseren bij de huur (of aankoop) van de geschikte verwerkingsmachine voor jouw bevestigingsproject.
Ons verhuurassortiment bevat alle bekende merken die onderdeel zijn van ons productenassortiment. Dit betekent dat je naast onze eigen ontwikkelde Eurofast® Machines zoals onder andere Eurofast® Euro-Fix, Eurofast® Dek-Fix, Eurofast® Single-Fix en Eurofast® Triple-Fix, ook bij ons terecht kunt voor de huur van Sievert, Leister, Awa en andere grote merken. Dit maakt het mogelijk dat we jou altijd van de beste toebehoren voor jouw project kunnen voorzien.

    Terug naar: Ondersteuning & Diensten

"De huurperiode is flexibel en de duur kan daarom worden aangepast aan jouw wensen en het project."

Kwaliteit en gemak


Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan ons verhuurmateriaal. Na retourname van apparatuur wordt het materiaal uitgebreid gecontroleerd, schoongemaakt, onderhouden en getest voor de volgende verhuur. Hiermee zorgen wij ervoor dat je altijd de hoogste kwaliteit ontvangt.

Hoewel het werken met onze machines eenvoudig is, hebben we deze voorzien van een QR-code, gekoppeld aan een online handleiding met instructievideo. Op deze manier maken we het verwerkingsproces met onze apparatuur voor jou zo duidelijk, eenvoudig en moeiteloos mogelijk. Daarnaast wordt bij elke machine ook een gedrukte handleiding geleverd, voor het geval er geen QR-code beschikbaar is, in het geval van niet-eigen machines, of u gewoon liever een gedrukte versie heeft.


Huur verwerkingsmachine aanvragen?

De huurperiode is flexibel en de duur kan daarom worden aangepast aan jouw wensen en het project.

Huurmachine aanvragen of op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling Customer Service.

Bel Ons

+ 31 493 74 52 00

Stuur een e-mail

Stuur e-mail
Aan het laden
Aan het laden