Quality Centre


Alle bevestigingsoplossingen van Eurofast voldoen aan de hoogste internationale eisen en normen. Om deze standaarden te garanderen en ervoor te zorgen dat onze klanten altijd producten van hoge kwaliteit ontvangen, voeren we non-stop kwaliteitscontrole uit op onze geproduceerde producten in ons Quality Centre.

De kwaliteit van de productieprocessen en onze producten wordt continu bewaakt, beoordeeld en gegarandeerd. Van materiaalinput tot eindproductoutput. Dit doen we op basis van een uitgebreide reeks zorgvuldig uitgevoerde testen.
Door middel van een in-house Quality Centre zijn wij in staat snel te schakelen bij eventuele constatering van afwijkingen. Het motiveert ons daarbij om onszelf en onze producten te blijven controleren en ontwikkelen.

Bovendien staat het Quality Centre in nauw contact met onze Research & Development afdeling. Deze afdeling is altijd op zoek naar manieren om huidige producten te verbeteren en nieuwe ideeën uit te proberen.
    Terug naar: Over ons
"Een van de vele mogelijkheden van het Quality Control Centre is 

het onderwerpen van onze producten aan de Kesternich-test."

Kesternich testen


Een van de vele mogelijkheden van het Quality Centre is het onderwerpen van onze producten aan de Kesternich-test. Een kwaliteitstest die aantoont en garandeert dat onze bevestigingsmiddelen een lange levensduur hebben.

De Kesternich-test is een extreem agressieve test, waarbij een bepaald aantal bevestigingsmiddelen wordt blootgesteld aan een vochtige atmosfeer die zwaveldioxide (SO2) bevat. De test wordt uitgevoerd in een afgesloten kamer. Deze kamer wordt 8 uur verwarmd om vervolgens nog eens 15 uur bij omgevingstemperatuur ontlucht te worden. De producten worden daarna geïnspecteerd voordat er wederom een nieuwe cyclus begint.

Alle Eurofast bevestigingsmiddelen en drukverdeelplaten voldoen aan de minimumvereiste van 15 cycli van de Kesternich-test volgens DIN 50018 S2,0L met minder dan 15% rode roest.

Aan het laden
Aan het laden