Bevestigingsplan voor
afschotisolatie


Om te kunnen bepalen wat de correcte wijze is om jouw Plat dak met afschotisolatie mechanisch te bevestigen, adviseren wij om een bevestigingsplan voor afschotisolatie op te laten stellen. Met voorkeur in combinatie met een windlastberekening.  

Het bevestigingsplan voor afschotisolatie bestaat uit een advies en een legplan waarop staat welke lengtes bevestigingsmiddelen op welke plaats bevestigd dienen te worden. Door middel van kleurzones op het legplan, kun je het project zo efficiënt mogelijk voltooien.

Voor afschotisolatie op betonnen ondergronden hebben wij de EAS ontwikkeld. Lees er hier meer over.

    Terug naar: Ondersteuning & Diensten

Vraag een bevestigingsplan voor afschotisolatie aan


Het aanvragen van een bevestigingsplan voor afschotisolatie is eenvoudig; vul ons aanvraagformulier voor een windlastberekening in en we sturen je gratis een op maat berekend legplan voor jouw project.

  1. Download het formulier op je computer;
  2. Vul het formulier digitaal in en klik op de envelop onderaan het formulier;
  3. Jouw ingevulde formulier wordt als bijlage toegevoegd aan een e-mail;
  4. Je kan eventueel de tekening toevoegen als extra bijlage;
    Later nog extra informatie of tekening nasturen? Mail deze dan naar calculations@eurofastgroup.com. Vermeld hierbij het juiste project.

Is de dak plattegrond te groot om per e-mail te verzenden? Neem contact op met jouw Sales Representative. Nog geen Sales Representative? Contacteer dan de afdeling Customer Service via: telefoon: +31 493 74 52 00 of via e-mail: sales@eurofastgroup.com
Aan het laden
Aan het laden