Eurofast Academy 


Kennis opdoen en delen is belangrijk voor ons, om de (bevestiging) branche naar een hoger niveau te tillen. Om deze reden hebben we de Eurofast Academy geïntroduceerd.

Met de oprichting van dit trainingscentrum creëren we de mogelijkheid om diverse in-huis trainingen te geven aan klanten, partners en onze medewerkers. Hen vertrouwd maken met onze producten en specialistische kennis bijbrengen. Door een collegezaal te combineren met een complementaire demoruimte, kan kennis direct in de praktijk worden gebracht.    Terug naar: Over ons
"Met de oprichting van dit trainingscentrum creëren we de mogelijkheid om diverse in-huis

trainingen te geven aan klanten, partners en onze medewerkers."


Kennis opdoen en delen


Eurofast als kennispartner

De Eurofast Academy wordt ingezet voor diverse (maatwerk) trainingen en demonstraties voor onze klanten en partners. Hierdoor maken wij het voor onze relaties mogelijk om een hoger niveau van bevestigingskennis op te doen en geven hen de kans om vertrouwd te raken met het werken met onze producten. In overleg kunnen we trainingen en demonstraties ook op locatie geven.

Interesse in een training van Eurofast? Neem contact op met jouw Sales Representative voor de mogelijkheden.

Een up-to-date Eurofast team 

We zijn gedreven om onze medewerkers interne trainingen van hoog niveau aan te bieden en daarmee de kennis van het Eurofast-team te vergroten, over allerlei onderwerpen met betrekking tot mechanische bevestigen.
Zo creëren we een omgeving om elke dag een beetje beter te worden dan de dag ervoor en reiken we onze medewerkers de tools aan om dat te kunnen realiseren. Door verschillende in-huis trainingen te volgen, is ons team altijd up-to-date met onze nieuwste producten en gebruiken, veranderingen en ontwikkelingen in ons vakgebied. Zowel nationaal als internationaal. Dit maakt Eurofast tot het full-service technisch adviesbureau voor het mechanisch bevestigen van de gebouwschil.

Zelf werken bij Eurofast? Lees meer over de mogelijkheden op onze werken bij pagina.
Aan het laden
Aan het laden