Lidmaatschappen & samenwerkingen


Bij Eurofast geloven we in kwaliteit en de kracht van samenwerken. Om deze reden zijn we verschillende lidmaatschappen en samenwerkingen aangegaan met diverse instanties.

    Terug naar: Over ons

Wij zijn aangesloten bij


SPRA

Eurofast is sinds oktober 2015 lid van de Single Ply Roofing Association (SPRA) in het Verenigd Koninkrijk.

We hebben ook het SPRA-lidmaatschapscertificaat verkregen. Dit certificaat toont aan dat onze producten en diensten voldoen aan de hoogste standaarden.

SPRA is de brancheorganisatie die de een-laags dakbedekkingsindustrie in het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigt. Hun lidmaatschappen omvatten de gehele toeleveringsketen van fabrikanten, distributeurs, gespecialiseerde aannemers en dakdekkers. Al hun leden worden jaarlijks onafhankelijk gecontroleerd op basis van strikte kwaliteitscriteria.


DAFA

Eurofast Poland is sinds januari 2020 lid van de DAFA-vereniging.

Dit lidmaatschap bevestigt dat Eurofast een eerlijk en betrouwbaar bedrijf is, dat de kwaliteit van de geleverde producten garandeert in overeenstemming met de normen, standaarden en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

De DAFA Association vertegenwoordigt en promoot de hoogste technologische normen voor de moderne constructie van platte, groene daken en gevels. Ze schrijven richtlijnen en geven technische publicaties uit die de operationele veiligheid van de hele industrie beïnvloeden. De DAFA Association brengt meer dan 120 leden samen: de meest betrouwbare aannemers voor platte daken en gevels, fabrikanten en leveranciers, taxateurs, architecten en ontwerpers.

IQDF

Eurofast is ondersteunend lid van IQDF sinds 2018.

Het Interessengemeinschaft Qualitätsmanagement für Dächer und Flachdachabdichtungen (IQDF), vertaald: Kwaliteitsmanagement voor daken en platte daken, is een vereniging van experts die zeer lange ervaring combineren met de nieuwste kennis en daardoor kwaliteitsmanagement kunnen bieden dat aansluit bij de hoge kwaliteit afdichtingsmaterialen, die de industrie vandaag de dag kunnen bieden.


TotaalDakConcept

Eurofast is onderdeel van TotaalDakConcept (TDC).

TDC is een samenwerkings- en innovatieplatform van toonaangevende leveranciers en fabrikanten dat complete hoogwaardige platdakconstructies realiseert.

Totaaldakconcept is de partner voor opdrachtgevers, projectontwikkelaars en architecten bij het realiseren van technisch optimale en integrale dakconstructies. Door middel van de gezamenlijke inzet van expertise, ervaring en kwaliteiten van zelfstandig opererende producenten van toonaangevende dak- en isolatiematerialen.
Doordat alle fasen van het bouwproces binnen deze samenwerking vertegenwoordigd zijn, kan het beste eindresultaat worden behaald. Dat wil zeggen: dakconstructies die duurzaam, waterdicht en stormvast zijn en uitstekende isolatiewaarden hebben

Aan het laden
Aan het laden