Rogger RSD-systeem voor
geventileerde gevel


   Het Rogger RSD-systeem, welke Eurofast aanbiedt, is een innovatief en tijdbesparend systeem voor de geventileerde geveltechniek.


    Terug naar: Producten

Voorkom koudebruggen


Het RSD-systeem is de optimale oplossing om koudebruggen op de gebouwschil te voorkomen, wat cruciaal is wanneer het gaat om de bescherming van het gebouw en energiebesparing.
 
Koudebruggen worden grotendeels geëlimineerd door het kernpunt van het systeem; de afstandsschroef met de glasvezelversterkte mantel en de daar bij behorende plug. Daarnaast is de isolatie altijd overal aangesloten zonder thermische onderbrekingen. 


Minder schroeven, meer winst


Door de gegalvaniseerde stalen kern van van Ø 7 mm met een sterkteklasse 10.9 biedt Rogger de beste prestaties en zekerheid. Met slechts een paar verbindingen zijn de constructies stevig en veilig verankerd in de achterliggende constructie. Het kleine aantal benodigde schroeven vermindert bovendien de montage kosten.                                  

Vragen, aankoop of advies?


Neem contact op met jouw Sales Representative of contacteer onze Customer Service afdeling voor berekeningen voor geventileerde gevel en vragen over het RSD-systeem. 

Bel Ons

+31 493 74 52 00

Stuur een e-mail

Stuur e-mail
Aan het laden
Aan het laden