Werken bij Eurofast


  BEKIJK DIRECT: ONZE VACATURES
Werken bij Eurofast wil zeggen; werken bij een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega's op een informele wijze met elkaar omgaan.

Eurofast is een internationaal bedrijf dat volop in ontwikkeling is en een grote groei doormaakt. Momenteel werken er meer dan 150 mensen bij Eurofast, verspreid over meerdere landen; Nederland, Hongarije, Polen, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk en Denemarken.
Hierdoor ontstaat een divers team met verschillende achtergronden en elk met hun eigen unieke bijdrage aan het Eurofast-team.

We hebben korte lijnen op elk niveau en door de gehele Eurofast Group. Hierdoor is iedere Eurofaster makkelijk benaderbaar en ontstaat er een persoonlijke en open organisatiecultuur.

We zijn betrokken en denken graag met elkaar mee om mekaar een stap verder te helpen. Wat voor de één mogelijk een kleine moeite is, kan een groot effect hebben op de ander. Samen werken we met hetzelfde doel voor ogen; altijd het beste geven dat we kunnen en proberen iedere dag een beetje beter te zijn dan de dag ervoor.


Eurofast Netherlands  


Bij Eurofast Netherlands in Deurne, mede ook het hoofdkantoor van Eurofast, werken we met ruim 90 Eurofasters in zeer uiteenlopende functies.

Alle verschillende afdelingen komen hier samen, waaronder: logistiek, productie, assemblage, inkoop, verkoop en product & marketing. Deze afdelingen bestaan uit kleine teams met ieder zijn eigen expertise. Dit zorgt ervoor dat je werkt in een levendige werkomgeving met zeer diverse collega's.


“Werken bij een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega's op een 

informele wijze met elkaar omgaan?”

Werken als een Eurofaster 


Geen verstand van bevestigingsmiddelen? Geen Paniek! 
Wanneer je start bij Eurofast krijg je een training over het mechanisch bevestigen van de gebouwschil. Ongeacht op welke afdeling je werkt.

Zo hopen wij onze passie voor bevestigingsoplossingen met je te kunnen delen. En hopelijk ben je net zo enthousiast als wij! Want er zit meer achter een bevestigingsmiddel, dan je op het eerste gezicht zou denken.


EUROFAST KERNWAARDENBETROKKEN
We hebben een natuurlijk gevoel van verantwoordelijkheid en service.

BEHULPZAAM
We helpen elkaar om een stap verder te komen.

BETROUWBAAR
We geven gedegen advies en bouwen aan langdurige relaties. 

AMBITIEUS
We denken in mogelijkheden en streven om elke dag een beetje beter te zijn. 

Persoonlijke introductie training


Wij investeren graag in onze mensen en hier beginnen we al mee bij de introductie trainingen. Om met elkaar en van elkaar te leren, worden onze trainingen door onze medewerkers aan onze medewerkers gegeven.

Voor elke nieuwe Eurofaster, wordt een introductie trainingsplan gemaakt. Afgestemd op de behoeften van de afdeling en jouw functie. Bij Eurofast vinden we het belangrijk dat iedereen die er werkt minimaal basiskennis heeft van wat mechanisch bevestigen nou eigenlijk is. Want als we zelf begrijpen wat en waarvoor we het doen, is het makkelijk om dat aan iemand anders uit te leggen. Het geeft ons een gezamenlijk gevoel van trots wetende waar onze oplossingen voor gebruikt worden en begrip voor degene die met onze producten werken.

De duur van de training is afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken. Voor bijvoorbeeld de verschillende salesteams bestaat de introductie uit een uitgebreid trainingstraject. Beginnend met een in-huis training in onze Eurofast Academy om kennis te maken met onze producten. Daarnaast ontvangt je de basis van de dakbedekkingsindustrie, die je de kennis geeft om het juiste product aan te bevelen, demonstraties te geven of wanneer nodig op locatie te assisteren bij de verwerking van onze producten.

Bij Eurofast werken we allemaal samen als één team, niemand kan het immers alleen. Het is daarom belangrijk om te beginnen vanuit een plaats van begrip voor elkaar. Daarom kan een onderdeel van jouw opleiding bestaan uit een dag meewerken op een afdeling waarmee je nauw gaat samenwerken.
Aan het laden
Aan het laden