Onze kernwaarden


In 1977 begon ons bedrijf met slechts één man en een ambitieus plan. Hij zag een kans en pakte die met beide handen aan, met als doel: de klant het beste leveren en zo goed mogelijk ondersteunen. Daarbij constant zijn bedrijf laten groeien en altijd de beste zorg geven aan zijn klanten en later aan de mensen die voor hem werkten.

Door de jaren heen zijn er verschillende veranderingen geweest; veranderingen in management, acquisities, uitbreidingen en in productfocus. (Lees hierover meer in Onze geschiedenis). Zelfs tot op de dag van vandaag is de Eurofast-cultuur terug te leiden naar het begin; altijd helpen waar nodig en het beste geven wat je kunt. Dat is het succes van wat ons Eurofast maakt!


    Terug naar: Over ons

Eurofast kernwaarden


Wie we zijn en waar we voor staan, de manier waarop we leven en werken binnen Eurofast, wordt beschreven aan de hand van de Eurofast kernwaarden. Deze brengen onder woorden wat dat "Eurofast-gevoel" is en hoe onze cultuur wordt vormgegeven. Dat wat ons als team verbindt en hoe we verbinding maken met onze klanten.

BETROKKEN
We hebben een natuurlijk gevoel van verantwoordelijkheid en service.
De Eurofaster heeft een natuurlijk verantwoordelijkheidsgevoel. Wij voelen ons betrokken bij elkaar en de klant. (Klant)vriendelijk handelen zit hierdoor in ons DNA. We zijn graag een ander van dienst en werken onder het motto; behandel iemand zoals je zelf behandeld wilt worden. Dit gaat verder dan alleen onze houding en gedrag en zit ook in de producten en diensten die wij leveren.
BEHULPZAAM
We helpen elkaar om een stap verder te komen.
Bij Eurofast helpen we elkaar graag. We zijn bereidwillig en denken mee. Hebben we niet direct een antwoord voor handen, zullen we altijd kijken hoe we hier kunnen komen. We laten niet snel los. Elkaar bijstaan, want wat voor de één mogelijk een kleine moeite is, kan een groot effect hebben op de ander. Zo helpen we elkaar steeds een stapje verder. We doen het met z’n allen; niemand kan het immers alleen.
BETROUWBAAR
We geven gedegen advies en bouwen aan langdurige relaties.
We zijn gemotiveerd om elkaar zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarbij is het delen van kennis, zowel intern als extern, belangrijk voor ons. Door onze in huis kennis, ervaringen en door het spreken van heldere taal in een technische wereld, geven wij gedegen advies. Op basis van goede communicatie, betrouwbare diensten en leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten, bouwen we aan langdurige relaties.
AMBITIEUS
We denken in mogelijkheden en streven om elke dag een beetje beter te zijn.
De handelsgeest zit in onze organisatie verweven. Dit wil zeggen; kansen zien en pakken. Wij denken in mogelijkheden. Hierdoor kiezen we niet altijd voor de meest voor de hand liggende en voor ons veilige optie, maar durven ook juist een sprong in het diepe te wagen. We nemen initiatief en willen blijven groeien. Wij blijven onszelf verbeteren en ontwikkelen en streven er naar iedere dag beter te zijn dan de dag ervoor.
Aan het laden
Aan het laden