Magazijnmedewerker (fulltime)


    Terug naar: Vacatures


Ben jij onze nieuwe Eurofaster?

Ben jij een veelzijdige Magazijnmedewerker die inzetbaar is op diverse plaatsen binnen het logistieke proces? Haal jij voldoening uit het werk als de klant tijdig de juiste levering ontvangt? Kom dan het Eurofast team versterken!

Functie omschrijving

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen van Eurofast. Je bent een sociale en hulpvaardige collega en samen met het logistieke team draag je jouw steentje bij aan het succes van Eurofast. Je werkt graag in een actieve omgeving waarin je snel kunt schakelen.

Jouw dagelijkse taken zijn:


  • Picken van orders met behulp van hoogheffende orderpicktruck (OPH) en handscanners;
  • Controleren en sealen van pallets;
  • Verzendklaar maken van de orders;
  • Laden / lossen van goederen (met behulp van hef en/of reachtruck);
  • Ondersteuning op het gebied van magazijnindeling, orde en netheid.

Dit ben jij

Je werkt graag in teamverband en voelt je betrokken bij jouw mede-Eurofasters en de klant. Met deze collegiale en service gerichte instelling zorg je ervoor dat de klant de juiste producten ontvangt.
Jij hebt ruime werkervaring binnen een magazijn met orderpicken en/of hef- en/of reachtruck werkzaamheden. Je beschikt over hef- reach- en/of orderpicktruck certificaat of bent bereid deze voorafgaand de werkzaamheden te halen door middel van een cursus. Je spreekt de Nederlandse taal. Daarnaast is ervaring met administratieve verwerking van transport opdrachten een pré.


Arbeidsvoorwaarden

Eurofast biedt een inspirerende werkomgeving met leuke, gezellige collega’s. De functie betreft een fulltime dienstverband (40 uur) van 8 uur per dag van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 7.30 en 17.30 uur (samen met de leidinggevende worden de werktijden met jou verder afgestemd). Naast een marktconform salaris, biedt Eurofast diverse secundaire voorwaarden. Denk hierbij aan een volledig premievrij pensioen (met mogelijkheid tot extra aanvullingen), 28 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en diverse extra personele verzekeringen.Werken bij Eurofast


Werken bij Eurofast wil zeggen; werken bij een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega's op een informele wijze met elkaar omgaan. Eurofast is fabrikant van het Werken bij Eurofast wil zeggen; werken bij een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega's op een informele wijze met elkaar omgaan. Eurofast is fabrikant van het bevestigingsmiddelen merk Eurofast® en een full-service technisch adviesbureau voor het mechanisch bevestigen van de gebouwschil. We zijn een internationaal bedrijf dat volop in ontwikkeling is en een grote groei doormaakt. Door korte lijnen op elk niveau en door de gehele Eurofast Group, is elke Eurofaster makkelijk benaderbaar en ontstaat er een persoonlijke en open organisatiecultuur. Geen verstand van bevestigingsmiddelen? Geen Paniek! Wanneer je start bij Eurofast krijg je een training over het mechanisch bevestigen van de gebouwschil.

In Deurne waar Eurofast Netherlands en Eurofast Headquarters zich gemixt bevinden, werken we met meer dan 80 collega's in zeer uiteenlopende functies. De verschillende afdelingen, bestaan uit kleine teams met ieder zijn eigen expertise. Dit zorgt ervoor dat je werkt in een levendige werkomgeving met zeer diverse collega's. Het ‘Eurofast-gevoel’ en hoe onze cultuur wordt vorm gegeven is te beschrijven door middel van onze 4 kernwaarden: betrokken, behulpzaam, ambitieus en betrouwbaar.

Onze nieuwe Eurofaster worden?


Stuur jouw motivatie met CV via de mail naar: working@eurofastgroup.com
Heb je nog vragen? Neem contact op met Lonneke Snellen - HR Officer, via + 31 6 82 98 79 01


Aan het laden
Aan het laden