Technical Support & Calculations Advisor (fulltime)


    Terug naar: Vacatures


Ben jij onze nieuwe Eurofaster?

Ben je gedreven om samen met jouw mede-Eurofasters het beste advies aan de klant te geven? Denk je in oplossingen voor zowel de klant als Eurofast? Beschik jij over zowel technische als cijfermatige kwaliteiten, waardoor jij de juiste calculatie voor de klant weet te maken?  Heb je interesse in (bevestigings)techniek? Kom dan het Eurofast team versterken!

Functie omschrijving

Eurofast is fabrikant van het toonaangevende merk Eurofast® en een full-service technisch adviesbureau voor het mechanisch bevestigen van de gebouwschil. Bevestigingsmiddelen zijn van groot belang voor de algehele kwaliteit en veiligheid van een Plat dak-  Dak & Wand systeem.
Als Technical Support & Calculations Advisor bij Eurofast ben jij samen met een collega binnen Nederland het eerste aanspreekpunt voor calculaties van de mechanische bevestigingsoplossingen volgens de daarvoor geldende norm. Ook werk je veel samen met onze Duitse collega’s die hun jarenlange kennis graag met jou delen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning aan zowel de klant als jouw mede-Eurofasters.

Wanneer je start bij Eurofast krijg je een uitgebreid inwerktraject over het mechanisch bevestigen van de gebouwschil en onze producten. Tijdens de inwerkperiode draai je ook met diverse afdelingen mee om de fijne kneepjes van het vak te leren kennen.

Jouw dagelijkse taken zijn:

  • Windlast- en afschotberekeningen maken;
  • Constructieberekeningen maken;
  • Beheren van documentatie inzake calculaties;
  • Onderhouden van contact met diverse afdelingen (Sales, Customer Service, Product Development) om het calculatieproces soepel te laten verlopen;
  • Meedenken en adviseren; zoals het geven van technisch advies en bemiddelen tussen klant & Sales.

Dit ben jij

Je werkt graag in teamverband en voelt je betrokken bij jouw mede-Eurofasters en de klant.
(Klant)vriendelijk handelen zit dan ook in je DNA. Met deze collegiale en service gerichte instelling zorg je ervoor dat de klant het juiste advies ontvangt. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau. Jij hebt al enige werkervaring in een soortgelijke functie en bent technisch onderlegd. Je hebt affiniteit met de bouw en bevestigen van de gebouwschil. Kennis van het bevestigen van dakbedekking, isolatie en dak- en wandbeplating is een vereiste. Je bent vaardig met diverse softwaresystemen, zoals MF DachDesigner, GildeWin en AutoCad. Ervaring met AutoCad is een vereiste. Je bent in bezit van VCA-basis (of bereid deze te volgen). Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Eurofast biedt je een inspirerende werkomgeving met leuke, gezellige collega’s. De functie betreft een fulltime dienstverband (40 uur) van 8 uur per dag van maandag tot en met vrijdag. Naast een marktconform salaris, biedt Eurofast diverse secundaire voorwaarden. Denk hierbij aan een volledig premievrij pensioen (met mogelijkheid tot extra aanvullingen), 28 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, diverse extra personele verzekeringen en thuiswerkvergoeding. Je werkt vanuit Eurofast Headquarters in Deurne. Echter is gedeeltelijk thuiswerken in deze rol zeker ook mogelijk! Jouw thuiswerkplek wordt volledig ingericht door Eurofast.Werken bij Eurofast


Werken bij Eurofast wil zeggen; werken bij een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega's op een informele wijze met elkaar omgaan.
We zijn een internationaal bedrijf dat volop in ontwikkeling is en een grote groei doormaakt. Door korte lijnen op elk niveau en door de gehele Eurofast Group, is elke Eurofaster makkelijk benaderbaar en ontstaat er een persoonlijke en open organisatiecultuur.
Momenteel werken er meer dan 150 mensen bij Eurofast verspreid over verschillende landen; Nederland, Hongarije, Polen, België, Verenigd Koninkrijk en Denemarken.
Bij Eurofast Headquarters, werken we met meer dan 90 collega's in zeer uiteenlopende functies. De verschillende afdelingen, bestaan uit kleine teams met ieder zijn eigen expertise, zoals Sales, Customer Service, Marketing & Communication en IT. Dit zorgt ervoor dat je werkt in een levendige werkomgeving met zeer diverse collega's. Het ‘Eurofast-gevoel’ en hoe onze cultuur wordt vorm gegeven is te beschrijven door middel van onze 4 kernwaarden: betrokken, behulpzaam, ambitieus en betrouwbaar.


Onze nieuwe Eurofaster worden?


Stuur jouw motivatie met CV via de mail naar: working@eurofastgroup.com
Heb je nog vragen? Neem contact op met Lonneke Snellen – HR Officer, via +31(0)493 745255


Aan het laden
Aan het laden