POEDERCOATER  (40 uur)


    Terug naar: Vacatures


Ga jij de uitdaging aan?!


Heb jij een oog voor detail & kleur? Wil jij jezelf ontwikkelen en tegelijk een afdeling mee opzetten? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!
Sluit je aan bij de nieuwe poedercoat afdeling van Eurofast Netherlands en ga de uitdaging aan.


Functie omschrijving

Voor onze nieuwe afdeling zoeken wij een ambitieuze doener die met ons de poedercoat afdeling verder op gaat zetten. Weinig of geen ervaring met poedercoaten? Geen probleem! Via training on the job en eventuele extra opleiding zorgen wij dat jij alle vaardigheden opdoet om de functie goed uit te kunnen voeren.

Als poedercoater ben je verantwoordelijk voor het goed instellen van de coatingmachine en het correct opbrengen van de kleurcoating op onze schroeven. Je vult en bedient de oven waarin de coatinglaag zich om de schroef vormt. Daarnaast zorg je ervoor dat alle schroeven netjes op tijd klaar zijn. Zodat deze door jouw mede-Eurofasters van de Assemblage ingepakt kunnen worden.

Door de juiste hoeveelheden aan kleuren te mengen, zorg jij voor de speciale kleurcoating recepten waarmee jij de kleurenbibliotheek uitbreidt.
 
Met jouw inzet zorgen wij voor een mooi en goed eindproduct voor de klant. Zodat de gevelplaten die onze klanten met de door jou gecoate schroeven installeren, naast goed vasthangen er ook nog eens prachtig uit zien!

Het poedercoat proces van A tot Z doorloop je in nauwe samenwerking met de afdeling Assemblage.


Jouw verantwoordelijkheden en taken zijn:

 • Het instellen van de coatinginstallatie;
 • Handmatig spuiten van poeder op de schroeven;
 • Vullen en bedienen van de oven;
 • Opzetten receptenbibliotheek kleurmatching;
 • Verzorgen van kleurwissels van de coatinginstallatie;
 • Het dagelijks onderhouden van de coatinginstallatie- en oven;
 • Lichte administratieve taken waaronder het genereren en verwerken van productiebonnen;
 • Afwijkingen en storingen registreren;
 • Kwaliteitscontrole uitvoeren op gereedgemaakte producten;
 • De werkomgeving rondom de coatinginstallatie- en oven netjes en schoon houden.


Dit ben jij

Je bent een ambitieuze doener met oog voor detail & kleur. Omdat jij lol hebt in jouw werk en hierdoor jezelf ook uitdaagt om het poedercoat proces te optimaliseren, zorg jij voor een goed eindproduct. Je werkt graag zelfstandig en voelt je daarnaast ook betrokken bij jouw mede-Eurofasters en de klant. (Klant)vriendelijk handelen zit dan ook in je DNA.

Je bent leergierig, wilt jezelf graag ontwikkelen en omschrijft jezelf als een nauwkeurige regelaar die met trots omgaat met zijn/haar werkplek. Zo streef je ernaar om iedere dag een beetje beter te zijn dan de dag ervoor.

Enige werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van poedercoating is een pré, maar geen vereiste. Wij vinden het belangrijker dat jij nauwkeurig en gedreven bent en goed kan plannen & organiseren. Dan zorgen wij verder voor de vakkennis! Je spreekt de Nederlandse- en/of Engelse taal (basis).


Arbeidsvoorwaarden

Bij Eurofast werk je met leuke, gezellige collega’s in een compleet nieuw pand (eind 2023) met een gloednieuwe coating machine. De functie betreft een dienstverband van 40 uur.
Naast een marktconform salaris, training-on-the-job, eventuele extra opleiding, biedt Eurofast bovendien diverse secundaire voorwaarden.

      Denk hierbij aan:
 • Volledig premievrij pensioen (met mogelijkheid tot extra aanvullingen);
 • 28 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
 • Diverse personele verzekeringen zoals; WGA-Hiaat, ongevallenverzekering, aanvullende collectieve zorgverzekering bij CZ;
 • (Persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Onbeperkt cursussen volgen via GoodHabitz.Werken bij Eurofast


Werken bij Eurofast wil zeggen; werken bij een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega's op een informele wijze met elkaar omgaan. 
Het ‘Eurofast-gevoel’ en hoe onze cultuur wordt vormgegeven is te beschrijven door middel van onze 4 kernwaarden: betrokken, behulpzaam, ambitieus en betrouwbaar

Eurofast is fabrikant van het toonaangevende merk Eurofast® en een full-service technisch adviesbureau voor het mechanisch bevestigen van de gebouwschil. We zijn een internationaal bedrijf dat volop in ontwikkeling is en een grote groei doormaakt. Door korte lijnen op elk niveau en door de gehele Eurofast Group, is elke Eurofaster makkelijk benaderbaar en ontstaat er een persoonlijke en open organisatiecultuur. Momenteel werken er meer dan 150 mensen bij Eurofast verspreid over verschillende landen; Nederland, Hongarije, Polen, België, Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Duitsland. 


EUROFAST NETHERLANDS/HEADQUARTERS
Bij Eurofast Netherlands in Deurne, mede ook het hoofdkantoor van de Eurofast Group, komen alle verschillende afdelingen, waaronder: Poedercoating, Verkoop, Logistiek, Productie, Assemblage, Inkoop, ICT en Marketing & Communicatie samen. Deze afdelingen bestaan uit kleine teams met ieder zijn eigen expertise. Dit zorgt ervoor dat je werkt in een levendige werkomgeving met zeer diverse collega's. 


Onze nieuwe Eurofaster worden?

Stuur jouw motivatie met cv via de mail naar: working@eurofastgroup.com

HEB JE NOG VRAGEN? Neem gerust contact op met Dennis van de Ven – NL Production Manager
via +31 6 82 06 27 38 of working@eurofastgroup.com.

      

      Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Aan het laden
Aan het laden